Welkom bij Uw Slager Post, Nieuwegein

Wij zijn gevestigd aan de Dorpstraat 27 in Nieuwegein. In onze slagerij vindt u veel specialiteiten zoals; Livar varkensvlees, lekker en puur rundvlees en een groot assortiment Biologische Marienwaerdt kaas. Daarnaast hebben wij een ruime keuze vleeswaren uit onze eigen worstmakerij.


Het lekkerste rundvlees, puur natuur
Bij ons vindt u Limousin Regionaal rundvlees: Limousin Regionaal. Het botermalse Limousin Regionaal komt uit Noord Limburg, is ambachtelijk geproduceerd en komt van geselecteerde Limousinbedrijven.


Geselecteerd Livar specialist
Wij behoren tot een klein en streng geselecteerd gezelschap van vakmensen dat 'geselecteerd Livar specialist' is. En daar zijn we trots op! Livar varkensvlees komt van het Limburgs kloostervarken en heeft meer smaak als beloning voor goede zorg.

Odin Groenten

U kunt bij ons niet alleen terecht voor een lekker stukje vlees, maar ook voor uw biologische groenten. Wij zijn tevens afhaaladres voor uw Odin groenten-en fruitabonnement, het abonnement voor biologisch en biologisch-dynamische groenten en fruit van het seizoen.

Biologische Marienwaerdt kaas

Nobless oblige. Daarom is de biologische landgoedkaas van Marienwaerdt van goede komaf. De melk van onze koeien, die grazen op onbespoten weilanden garandeert een volle en (h)eerlijke smaak. Geen wonder dat onze kaasspecialiteiten bijzonder in trek zijn bij fijnproevers.

Zelf aan de slag: Reverse Sear Biefstuk

Uw Slager Post

Dorpsstraat 27
3433 CJ NIEUWEGEIN
030 606 2272

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit